ПОСЛЕДЊЕ ВЕСТИ
  1. 41 година од европске титуле
  2. Обавештење о обустави активности
  3. Јуниорке са другог места на завршни турнир
  4. „Звездице“ убедљиво до нове победе
  5. Звезда сијала у дербију, следи плеј-оф

Вести

29. марта 2020.
41 година од европске титуле

На данашњи дан 1979.године у Ла Коруњи, Шпанија, ККЖ Црвена звезда је савладао првака Мађарске БСЕ са 97-62 и постао шампион Европе. На тај начин црвено-беле грације су донеле прву од шест титула шампиона Европе за СД Црвена звезда.

16. марта 2020.
Обавештење о обустави активности

Сходно одлуци о увођењу ванредног стања у Републици Србији поводом мера превенције ширења коронавируса (COVID-19), до даљег се обустављају тренинзи и утакмице свих узрасних категорија ККЖ Црвена звезда Комбанк.

10. марта 2020.
Јуниорке са другог места на завршни турнир

Јуниорска селекција ККЖ Црвена звезда Комбанк поразом од ЖКК Арт Баскет завршила је учешће у групној фази првог степена такмичења КС Београда. Црвено-беле су освајањем другог места обезбедиле пласман на завршни турнир.

8. марта 2020.
„Звездице“ убедљиво до нове победе

Кадетска селекција ККЖ Црвена звезда Комбанк саладала је вршњакиње из ЖКК Дуга из Шапца, у 16.колу Триглав женске кадетске лиге Србије.

8. марта 2020.
Звезда сијала у дербију, следи плеј-оф

Кошаркашице Црвене звезде Комбанк убедљиво су савладале у дербију екипу КЖК Партизан 1953, у последњем, 22.колу Женске кошаркашке лиге у „Баскет Ситију“.

5. марта 2020.
Победа за крај WABA лиге

Кошаркашице Црвене звезде Комбанк у последњем, 18. колу регуларног дела WABA лиге савладале су ЖКК Орлови. Утакмицом у хали „Баскет Сити“ завршен је регуларни део регионалног такмичења за сезону 2019/20.

4. марта 2020.
Црвена звезда прославила 75.рођендан, признање за Марију Авлијаш

Признање за најбољу пионирку Спортског друштва Црвена звезда добила је Марија Авлијаш, кошаркашица Црвене звезде. Признање јој је уручила председница ККЖ Црвена звезда Комбанк и члан УО СД Црвена звезда, Анђа Вукмировић Радуловић.

1. марта 2020.
Победа „Звездица“ у Новом Саду

Кадетска селекција ККЖ Црвена звезда Комбанк забележила је нову победу у оквиру Триглав кадетске лиге Србије. У Новом Саду изабранице тренера Немање Планојевића биле су успешније од вршњакиња из Новосадске ЖКА 64-48.

29. фебруара 2020.
Пораз у Новом Саду, 021 има предност домаћег паркета у плеј-офу

Полуфинална серија између 021 и Црвене звезде почиње у Новом Саду.

23. фебруара 2020.
WABA У17: Порази од Марибора и Цеља за крај

Кадеткиње Црвене звезде на последњем, V турниру У17 WABA лиге поражене су од Марибора и Цеља. Тренер Планојевић указао прилику и девојчицама из друге екипе које наступају за екипу кадеткиње 2 у лиги Београда.