POSLEDNjE VESTI
  1. Dragan Vuković i Ružica Karić laureati Košarkaške klinike 2019
  2. Kremacija Vukice Mitić u ponedeljak
  3. IN MEMORIAM: Vukica Mitić
  4. Banovići na otvaranju nove sezone
  5. Crvena zvezda zahteva objašnjenje KSS

Vesti

4. jula 2019.
Dragan Vuković i Ružica Karić laureati Košarkaške klinike 2019

UKTS je i ove godine dodelio priznanja, a u redovima Crvene zvezde bilo ih je zaista mnogo. Nagrade su dodeljene svim osvajačima trofeja u domaćim takmičenjima pa su tako put Malog Kalemegdana otišli brojni trofeji.

29. juna 2019.
Kremacija Vukice Mitić u ponedeljak

Obaveštavamo vas da će se kremacija naše Vukice Mitić obaviti u ponedeljak, 1.jula 2019.godine u 15 časova, na Novom groblju u Beogradu.

27. juna 2019.
IN MEMORIAM: Vukica Mitić

Sa velikom tugom i žaljenjem vas obaveštavamo da je jutros u Beogradu, u 65.godini posle kraće i teške bolesti preminula naša draga Vukica Mitić, legendarni kapiten Crvene zvezde, legenda srpske i jugoslovenske ženske košarke.

22. juna 2019.
Banovići na otvaranju nove sezone

Šampionke Srbije i učesnice završnog turnira WABA lige, košarkašice Crvene zvezde Kombank novu sezonu otvoriće utakmicom protiv RMU Banovića 2.oktobra u „FMP areni“ odlučeno je današnjim žrebom.

7. juna 2019.
Crvena zvezda zahteva objašnjenje KSS

KK Crvena zvezda mts i KKŽ Crvena zvezda Kombank iz medija i posredstvom društvenih mreža saznali su za svečanost Košarkaškog saveza Srbije povodom predstavljanja novih dresova naših seniorskih timova koji će tokom leta nastupati na EP za košarkašice, i SP za košarkaše u Kini.

4. juna 2019.
Pet juniorki na spisku za EP

Na spisku selektora ženske juniorske reprezentacije Srbije Nataše Anđelić nalaze se Katarina Dešić, Nikolina Deurić, Marija Ristić, Marta Mitrović i Tamara Čorto.

4. juna 2019.
Maša Janković crveno-bela

Maša Janković je prvo pojačanje KKŽ Crvena zvezda Kombank za predstojeću sezonu.

25. maja 2019.
Pionirke osvojile turnir u Zenici

Pionirska selekcija KKŽ Crvena zvezda Kombank, najbolja najmlađa generacija SD Crvena zvezda, pobednik je 2.međunarodnog turnira „Ja sam košarkašica“ u Zenici. Organizator turnira koji se odigrao u dvorani „Arena Husejin Smajlović“ je KK Jumper u saradnji sa KS Zenice. Šest ekipa je podeljeno u dve grupe, crveno-bele su A grupu činile sa domaćinom turnira i…

25. maja 2019.
Pionirska selekcija obišla mesto pogibije Radivoja Koraća

Najbolja pionirska selekcija SD Crvena zvezda, pionirke KKŽ Crvena zvezda Kombank pre odlaska na turnir u Zenicu, obišla je mesto pogibije velikana srpske, jugoslovenske i evropske košarke Radivoja Koraća. Zvezdine nade i stručni štab, zajedno sa trenerom seniorske ekipe Draganom Vukovićem položile su cveće na spomen ploču na mestu gde je proslavljeni košarkaš 2.juna 1969.godine…

21. maja 2019.
Juniorke vicešampionke Srbije

Juniorska selekcija KKŽ Crvena zvezda Kombank je vicešampion Srbije. Crveno-bele su u finalu završnog turnira u Srbobranu u veoma neizvesnoj utakmici izgubile od ŽKK Radivoj Korać 60-53 (11-10, 12-12, 14-19, 23-12). U zanimljivoj i ujednačenoj utakmici koja je opravdala epitet finala, crvemo-bele nisu uspele da odbrane trofej, ekipa Radivoj Koraća je u penal završnici slavila….