POSLEDNjE VESTI
  1. Deset igračica na pripremama sa reprezentacijom Srbije
  2. Povratak na Mali Kalemegdan
  3. In memoriam – Bojana Milošević Brnad (1965-2020)
  4. 41 godina od evropske titule
  5. Obaveštenje o obustavi aktivnosti

Kamp “Budi i ti zvezdica”

Besplatan letnji košarkaški kamp za najmlađe polaznice “Budi i ti zvezdica” održava se poslednje nedelje avgusta meseca od 2015.godine na otvorenim terenima KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu.

Tokom prethodnih pet godina preko 500 polaznica imalo je priliku da nauči košarkaške osnove, napravi zajedno prve korake ili unapredi stečeno znanje na poligonu veština i na mestu gde je magična igra pod obručima i nastajala. Predavači su treneri svih uzrasnih kategorija KKŽ Crvena zvezda, koje predvodi prvi trener seniorskog tima Dragan Vuković.

Ponosni smo na činjenicu da je nekoliko polaznica kampa danas u sistemu KKŽ Crvena zvezda i da polako gradimo buduće temelje novih uspeha evropskog šampiona.

Promoteri kampa su najbolja košarkašica Evrope i reprezentativka Srbije, Zvezdino dete Sonja Petrović i Nataša Kovačević, bivša igračica i predsednica kluba.

Devojčice su mogle da upoznaju, uče i čuju iskustva od Erin Perperoglu Bušer, proslavljenu košarkašicu i osvajačicu WNBA prstena, članova prvog tima KK Crvena zvezda, kao i seniorki KKŽ Crvena zvezda. Svake godine polaznice očekuju i gosti iznenađenja.

Sve polaznice očekuje i osveženje, majice, kao i diploma po okončanju kampa. Stečena poznanstva i prijateljstva ostaju zauvek kao najvrednije uspomene.

Ponesite loptu i dobru volju, zajedno ćemo osmehom kročiti u košarkaški svet.

“Budi i ti zvezdica” na Malom Kalemegdanu!