ПОСЛЕДЊЕ ВЕСТИ
  1. Црвено-беле до победе после великог преокрета у Нишу
  2. Звезда сломила отпор Спартака у последњој четвртини, уз јубилеј Невене Наумчев и повратак Милине Мишељић
  3. Наставак ЖКЛС донео пету победу Црвене звезде
  4. Четврта победа, савладана Слога
  5. Први пораз црвено-белих

Камп „Драгана Вуковић“

Бесплатан летњи кошаркашки камп за најмлађе полазнице „Буди и ти звездица“ одржава се последње недеље августа месеца од 2015.године на отвореним теренима КК Црвена звезда на Малом Калемегдану.

Од 2020. године носи име по Драгани Вуковић, чији је допринос у самом развијању и популаризацији кампа био немерљив.

Током претходних шест година преко 500 полазница имало је прилику да научи кошаркашке основе, направи заједно прве кораке или унапреди стечено знање на полигону вештина и на месту где је магична игра под обручима и настајала. Предавачи су тренери свих узрасних категорија ККЖ Црвена звезда, које предводи први тренер сениорског тима Драган Вуковић.

Поносни смо на чињеницу да је неколико полазница кампа данас у систему ККЖ Црвена звезда и да полако градимо будуће темеље нових успеха европског шампиона.

Промотери кампа су најбоља кошаркашица Европе и репрезентативка Србије, Звездино дете Соња Васић и Наташа Ковачевић, бивша играчица и председница клуба.

Девојчице су могле да упознају, уче и чују искуства од Ерин Перпероглу Бушер, прослављена кошаркашица и освајачица WNBA прстена, чланова првог тима КК Црвена звезда, као и сениорки ККЖ Црвена звезда. Сваке године полазнице очекују и гости изненађења.

Све полазнице очекује и освежење, мајице, као и диплома по окончању кампа. Стечена познанства и пријатељства остају заувек као највредније успомене.

Понесите лопту и добру вољу, заједно ћемо осмехом крочити у кошаркашки свет.

„Буди и ти звездица“ на Малом Калемегдану!