POSLEDNjE VESTI
  1. Zvezdine nade osvojile Demšarov memorijal
  2. KKŽ Crvena zvezda pobednik Memorijalnog turnira “Branko Bane Milačić”
  3. Zvezda u Nišu na Memorijalnom turniru
  4. Jelena Kapisoda i Lara Bošnjaković pojačanja Crvene zvezde
  5. Uspešna prva provera

Kamp “Dragana Vuković”

Besplatan letnji košarkaški kamp za najmlađe polaznice “Budi i ti zvezdica” održava se poslednje nedelje avgusta meseca od 2015.godine na otvorenim terenima KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu.

Od 2020. godine nosi ime po Dragani Vuković, čiji je doprinos u samom razvijanju i popularizaciji kampa bio nemerljiv.

Tokom prethodnih šest godina preko 500 polaznica imalo je priliku da nauči košarkaške osnove, napravi zajedno prve korake ili unapredi stečeno znanje na poligonu veština i na mestu gde je magična igra pod obručima i nastajala. Predavači su treneri svih uzrasnih kategorija KKŽ Crvena zvezda, koje predvodi prvi trener seniorskog tima Dragan Vuković.

Ponosni smo na činjenicu da je nekoliko polaznica kampa danas u sistemu KKŽ Crvena zvezda i da polako gradimo buduće temelje novih uspeha evropskog šampiona.

Promoteri kampa su najbolja košarkašica Evrope i reprezentativka Srbije, Zvezdino dete Sonja Vasić i Nataša Kovačević, bivša igračica i predsednica kluba.

Devojčice su mogle da upoznaju, uče i čuju iskustva od Erin Perperoglu Bušer, proslavljena košarkašica i osvajačica WNBA prstena, članova prvog tima KK Crvena zvezda, kao i seniorki KKŽ Crvena zvezda. Svake godine polaznice očekuju i gosti iznenađenja.

Sve polaznice očekuje i osveženje, majice, kao i diploma po okončanju kampa. Stečena poznanstva i prijateljstva ostaju zauvek kao najvrednije uspomene.

Ponesite loptu i dobru volju, zajedno ćemo osmehom kročiti u košarkaški svet.

“Budi i ti zvezdica” na Malom Kalemegdanu!