Dosadašnji centar KKŽ Crvena zvezda Biljana Stjepanović karijeru nastavlja u Grčkoj, u ekipi Niki Lefkadas.

Biljana (31) je u Crvenu zvezdu došla kao pojačanje za plej-of u sezoni 2016/17, kada je pomogla ekipi da osvoji prvu šampionsku titulu nakon 13 godina.

U protekloj sezoni bila je prvi centar ekipe i jedna od najbitnijih karika. Prosečno je beležila u domaćem prvenstvu na 19 odigranih utakmica 11.5 poena, 6.8 skokova i 1.7 blokada. U WABA ligi je na odigranih 20 utakmica postizala 10.5 poena u proseku, imala 5.5 skokova, 3.1 asistencija.

Bila je najbolji strelac finalne plej-ofa Prve ženske košarkaške lige Srbije 2018 i dobila priznanje za najefikasniju košarkašicu.

Sa Crvenom zvezdom je osvojila dve šampionske titule (2017, 2018) i igrala F4 WABA lige (2018).

Niki Lefkadas je u prošloj sezoni zauzeo 5.mesto u šampionatu Grčke u ženskoj košarci, sa istim učinkom kao Dafni na 4.mestu, ali je promaklo učešće u plej-ofu.

Bilja Stjepanović povremeni je reprezentativac Srbije i bila je na širem spisku reprezentacije prilikom osvajanja šampionskog zlata na prvenstvu Evrope. Grčka će biti sedma zemlja u kojoj će igrati tokom karijere.

KKŽ Crvena zvezda želi puno sreće i mnogo uspeha Bilji Stjepanović u nastavku karijere uz nadu da će ponovo nositi crveno-beli dres.

Srećno, Biljo.