Спортско друштво Црвена звезда данас прославља 77. рођендан. Тим поводом у Медија центру ФК Црвена звезда одржана је прослава и традиционално проглашење најбољих у нашој породици. За најбољу спортисткињу Црвене звезде за 2021. годину изабрана је наша Маша Јанковић.

Маши је признање уручио председник Скупштине СД Црвена звезда, професор др Петар Шкундрић. Маша је прва кошаркашица после 19 година која је постала најбоља у црвено-белој породици, после Гордане Богојевић Ковачевић. Признање су добијале и грације попут Снежане Зорић (шест пута), Зорице Ђурковић (три пута), Софије Пекић (два пута), Вукице Митић и Анђелије Арбутине (четири пута узастопно).

Најбољи спортиста је Мирко Иванић, фудбалер Црвене звезде, тренер Дејан Радоњић, тренер кошаркаша, док је КК Црвена звезда припало специјално признање за постигнуте резултате у протеклој години.

Прославу су отворили најмлађи, међу којима су на бини стајале и наше пионирке, које су у протеклој години биле најбоље у Београду и Србији.

Уз звуке химне Спортског друштва Црвена звезда рођенданску торту исекли су лауреати, а уследило је и заједничко фотографисање свих награђених спортиста и клубова СД Црвена звезда.

У срцу мом живиш само Ти!