У организацији Удружења кошаркашких тренера Србије одржана је нова Кошаркашка клиника.  Бројне награде отишле су у руке стручњацима са Малог Калемегдана, а предавачи су били први тренер КК Црвена звезда мтс Милан Томић и кондициони тренер Александар Лукман.

Један од најпрестижнијих тренерских семинара у Европи традиционално је одржан минулог викенда у дворани ’’Ранко Жеравица’’. У организацији Удружења кошаркашких тренера Србије, Кошаркашка клиника 2019 окупила је бројне еминентне људе из света кошарке. Циљ је и овог пута био едукација младих тренера, а предавачи су били први тренер КК Црвена звезда мтс Милан Томић и кондициони тренер Александар Лукман. Поред црвено-белог двојца, говорили су још тренери из НБА лиге Стен Ван Ганди и Игор Кокошков, док је учесник престижног семинара био и Предраг Станојчић, бивши први асистент сениорске екипе и тренер јуниорске и кадетске екипе ККЖ Црвена звезда Комбанк.

УКТС је и ове године доделио признања, а у редовима Црвене звезде било их је заиста много. Награде су додељене свим освајачима трофеја у домаћим такмичењима па су тако пут Малог Калемегдана отишли бројни трофеји:

Драган Вуковић – Првак Прве женске лиге Србије и победник Купа Милана Циге Васојевића
Ружица Карић – Женски пионирски првак Србије, женски пионирски првак Београда и победник Купа Београда
Милан Томић – Првак АБА лиге и КЛС
Слободан Клипа – Јуниорски првак Србије

ККЖ Црвена звезда Комбанк честита тренерима мушке и женске селекције, као и Милану Томићу и Александру Лукману што су и овог пута на достојан и величанствен начин представљали наш клуб на овом еминентном догађају.