KKŽ Crvena zvezda u saradnji sa kompanijom „Bio Save” obeležiće poslednju nedelju oktobra kao „roze nedelju” u znak podrške svim ženama koje boluju od raka dojke.

Mesec oktobar proglašen je mesecom borbe protiv raka dojke, KKŽ Crvena zvezda odlučio je da nizom akcija u poslednjoj nedelji oktobra pruži podršku svim ženama koje vode ovu važnu životnu bitku sa opakom bolešću.

Crveno-bele devojke će na gostovanjima koje im predstoje u Podgorici protiv Budućnosti, a zatim i u Vršcu nositi posebne majice sa važnom porukom podrške, koje će pokloniti i devojkama iz protivničkog tima.

Istim povodom, Crvena zvezda je odlučila da u važnu društveno odgovornu akciju uključi i sve mlađe kategorije, pa će utakmice mlađih pionirki, pionirki, kadetkinja i juniorki takođe biti obojene u roze boju.

Kompanija „Bio Save”, koja je predstavnik prve privatne banke matičnih ćelija „Vita 34“ u Srbiji će se pod svojim dobro poznatim sloganom „Zato što je osmeh važan” priključiti društveno odgovornoj akciji kluba i zajedno sa velikim brendom kakav je Crvena zvezda proširi svest o važnosti ove teme.

Iako će crveno-bela porodica i „Bio Save” najveći vid podrške pružiti u poslednjoj nedelji oktobra, buduća saradnja ta dva brenda biće usmerena ka svakodnevnom širenju važnosti prevencije, redovnih pregleda, ali i mnogih drugih društveno odgovornih pitanja.

Uključi se i ti!
#ThinkPink