ККЖ Црвена звезда у сарадњи са компанијом „Био Саве“ обележиће последњу недељу октобра као „розе недељу“ у знак подршке свим женама које болују од рака дојке.

Месец октобар проглашен је месецом борбе против рака дојке, ККЖ Црвена звезда одлучио је да низом акција у последњој недељи октобра пружи подршку свим женама које воде ову важну животну битку са опаком болешћу.

Црвено-беле девојке ће на гостовањима које им предстоје у Подгорици против Будућности, а затим и у Вршцу носити посебне мајице са важном поруком подршке, које ће поклонити и девојкама из противничког тима.

Истим поводом, Црвена звезда је одлучила да у важну друштвено одговорну акцију укључи и све млађе категорије, па ће утакмице млађих пионирки, пионирки, кадеткиња и јуниорки такође бити обојене у розе боју.

Компанија „Био Саве“, која је представник прве приватне банке матичних ћелија „Вита 34“ у Србији ће се под својим добро познатим слоганом „Зато што је осмех важан“ прикључити друштвено одговорној акцији клуба и заједно са великим брендом какав је Црвена звезда прошири свест о важности ове теме.

Иако ће црвено-бела породица и „Био Саве“ највећи вид подршке пружити у последњој недељи октобра, будућа сарадња та два бренда биће усмерена ка свакодневном ширењу важности превенције, редовних прегледа, али и многих других друштвено одговорних питања.

Укључи се и ти!
#ТhinkPink