Predstavnici KKŽ Crvena zvezda i igrači FMP-a nastavili su sa lepom tradicijom da iz godine u godinu odlaze u posetu bolnici za cerebralnu paralizu u Sokobanjskoj ulici.

Košarkašice Zvezde i košarkaši FMP-a su nastavili sa tradicijom, a ovoga puta prvotimke Snežana Bogićević, Milina Mišeljić i Jelena Ćirić su se zajedno sa košarkašima FMP-a Draganom Apićem, Stefanom Lazarevićem i Dejanom Davidovcem družili sa decom u Sokobanjskoj, i na samom kraju podelili paketiće.

Zahvalnost je iskazala i načelnica bolnice Ana Ćirković:

Veliko nam je zadovoljstvo da drugu godinu zaredom ugostimo košarkašice Crvene zvezde i košarkaše FMP-a. Druženje sa decom i vreme provedeno sa njima je od prevelike važnosti, što govore i osmesi na njihovim licima, jer znaju da su stekli nove prijatelje. Želela bih da se zahvalim klubu i igračima što su izdvojili vreme za nas, a i u isto vreme da pozovem druge ljude da pomognu deci u ovoj bolnici, jer naše malo, njima zaista znači mnogo”.

Više o druženju sa mališanima imao je da kaže košarkaš FMP-a, Stefan Lazarević:

Veoma mi je drago da smo po drugi put ovde da se družimo sa decom i donesemo im poklone. Njihova radost stvarno nema cenu. Dan smo proveli igrajući se sa njima i razgovarajući, najviše o košarci. Deca vole sport, čak smo se i takmičili u šutu na koš i moram priznati da sam izgubio”, uz osmeh je rekao Lazarević.

Jedna od prvotimki Crvene zvezde, Snežana Bogićević iznela je svoje impresije povodom posete:

Mnogo mi je drago da sam imala priliku da sa svojim saigračicama i igračima FMP-a posetim i družim se sa ovim malim ljudima, da ih obradujemo i iznenadimo paketićima. Bilo je dosta lepih razgovora, igara i fotografija koje, kako njima, tako i meni znače. Mi kao tim uživamo da pomažemo ljudima, pre svega deci i da im pružimo pažnju i ljubav, jer im to puno znači. “

Organizaciju ovog događaja pomogli su Ana Dunjić i Anđelko Jeremić.

KKŽ Crvena Zvezda će nastaviti sa društveno odgovornim akcijama zajedno sa ponosnim sponzorom IDEA koja je obezbedila paketiće, a igračice i igrači će i pored obaveza na terenu, izdvojiti vreme da se druže sa decom i izmame osmehe na njihovim licima.