Најмлађа такмичарска генерација ККЖ Црвена звезда Комбанк, селекција млађих пионирки у првом мечу баража савладала је вршњакиње из екипе ЖКК Церак 40-39.

Прави трилер смо видели у хали „Баскет Сити“, два велика преокрета, много узбуђења. Црвено-беле су прву четвртину решиле у своју корист 18-10, међутим, повреда је омела Кристину Рађеновић да настави меч. Уследио је пад у игри што су гошће са Церака искористиле, креирале преокрет, решиле други период игре у своју корист 12-1, и на полувреме отишле са 19-22.

Током трећег дела игре, селекција тренера Немање Ненадића је покушавала да се врати у игру, али неуспешно, па су у последњи квартал ушле са дефицитом од девет поена, 26-35. Ипак, упорност се исплатила у последњем периоду игре, који је Звезда решила у своју корист 14-4 и стигла до предности у баражу после великог преокрета, 40-39.

Кристина Новаковић је убацила 16 поена, девет у последњој деоници, Петра Цветковић 8, Кристина Рађеновић 7. Реванш нас очекује за викенд.

ККЖ Црвена звезда Комбанк: Јовашевић, Младеновић, Николић 3, Бојовић, Јаковљевић, Петковић 2, Рађеновић 7, Новаковић 16, Маринковић, Поповић, Цветковић 8, Перовић 4. Тренер: Немања Ненадић