Košarkašice Crvene zvezde nastavljaju sa paklenim ritmom, a serija se nastavlja utakmicom protiv bugarske Montane 2003 u WABA ligi. Prvi meč na domaćem parketu.

Nije bilo previše odmora i vremena za sumiranje utisaka nakon utakmice u domaćoj ligi, jer ekipa Dragana Vukovića već u sredu, 2.novembra u hali Basket siti u igra odloženi duel 2.kola WABA lige u kome dočekuje ekipu iz Bugarske.

„Očekuje nas još jedna teška utakmica u Regionalnoj ligi protiv ekipe Montane 2003 koja je dobro startovala u takmičenju i ima 2 pobede. Oni su ozbiljan protivnik, ekipa sa par internacionalaca i reprezentativki Bugarske, ali naš cilj je isti kao i u svakoj utakmici, da osvojimo bodove, ali je potrebno da odigramo kvalitetno, sa dobrom koncentracijom i energijom. Nadam se da će navijači u što većem broju doći u Basket Siti, jer su nam potrebni da pobedimo i dođemo do novih bodova” rekao je trener Crvene zvezde Dragan Vuković.

Najbolji strelac Crvene zvezde ove sezone, Snežana Bogićević, takođe očekuje tešku i neizvesnu utakmicu protiv ekipe koja u svom sastavu ima i dve američke igračice, što takođe govori o ambicijama bugarskog tima.

Pred nama je nova teška utakmica, i zbog kvaliteta protivnika, ali i zbog načina igranja takmičenja u kojima učestvujemo. Montana je kvalitetan protivnik sa iskusnim igračima. Međutim, želimo da damo sve od sebe i osvojimo nove bodove posle pobede u Makedoniji, a to ćemo moći samo ako odigramo dobru timsku utakmicu“.

Nakon početnog poraza od Budućnosti, Montana 2003 je vezala dve pobede na domaćem parketu protiv Badela i Celja i trenutno je na drugoj poziciji u grupi.

Crvena zvezda nakon utakmice sa Montanom 2003 koja počinje u sredu u 19 časova, nastavlja pripreme za novo iskušenje i meč sa ekipom Vršca u domaćoj ligi.