Кошаркашице Црвене звезде настављају са пакленим ритмом, а серија се наставља утакмицом против бугарске Монтане 2003 у WABA лиги. Први меч на домаћем паркету.

Није било превише одмора и времена за сумирање утисака након утакмице у домаћој лиги, јер екипа Драгана Вуковића већ у среду, 2.новембра у хали Баскет сити у игра одложени дуел 2.кола WABA лиге у коме дочекује екипу из Бугарске.

„Очекује нас још једна тешка утакмица у Регионалној лиги против екипе Монтане 2003 која је добро стартовала у такмичењу и има 2 победе. Они су озбиљан противник, екипа са пар интернационалаца и репрезентативки Бугарске, али наш циљ је исти као и у свакој утакмици, да освојимо бодове, али је потребно да одиграмо квалитетно, са добром концентрацијом и енергијом. Надам се да ће навијачи у што већем броју доћи у Баскет Сити, јер су нам потребни да победимо и дођемо до нових бодова“ рекао је тренер Црвене звезде Драган Вуковић.

Најбољи стрелац Црвене звезде ове сезоне, Снежана Богићевић, такође очекује тешку и неизвесну утакмицу против екипе која у свом саставу има и две америчке играчице, што такође говори о амбицијама бугарског тима.

Пред нама је нова тешка утакмица, и због квалитета противника, али и због начина играња такмичења у којима учествујемо. Монтана је квалитетан противник са искусним играчима. Међутим, желимо да дамо све од себе и освојимо нове бодове после победе у Македонији, а то ћемо моћи само ако одиграмо добру тимску утакмицу„.

Након почетног пораза од Будућности, Монтана 2003 је везала две победе на домаћем паркету против Бадела и Цеља и тренутно је на другој позицији у групи.

Црвена звезда након утакмице са Монтаном 2003 која почиње у среду у 19 часова, наставља припреме за ново искушење и меч са екипом Вршца у домаћој лиги.