У хали „Визура спорт“ у Земуну одржан је још један традиционални турнир за пионирке у организацији КСБ у оквиру 8.марта. Као и протекле године пехар су подигле најмлађе наде ККЖ Црвена звезда Комбанк.

Након тродевног одмеравања снага четири тренутно најквалитетније екипе у пионирској конкуренцији на нивоу града Београда, ККЖ Црвена звезда Комбанк је била најубедљивија и без пораза освојила још један у низу традиционалних осмомартовских турнира под покровитељством Градског секретаријата за спорт и омладину а у организацији Кошаркашког савеза Београда.

Црвено-беле су у све три утакмице биле убедљиве и савладале у првој утакмици ЖКК Рас (73-40), у другој ЖКК Арт Баскет (69-64), док су у 3.колу биле успшеније од ЖКК Кнежевац Кијево (82-35).

За најбољу играчицу турнира проглашена је Марија Авлијаш, док је Ружа Карић изабрана за најбољег тренера. Награде су додељивали Драгана Контић, председник Скупштине КСБ и Зоран Тир, координатор млађих репрезентативних селекција.

Испуњена хала „Визура спорт“ имала је прилику да види најмлађе наде на једном месту. Честитамо свим учесницима и видимо се наредне године на истом месту.