U hali “Vizura sport” u Zemunu održan je još jedan tradicionalni turnir za pionirke u organizaciji KSB u okviru 8.marta. Kao i protekle godine pehar su podigle najmlađe nade KKŽ Crvena zvezda Kombank.

Nakon trodevnog odmeravanja snaga četiri trenutno najkvalitetnije ekipe u pionirskoj konkurenciji na nivou grada Beograda, KKŽ Crvena zvezda Kombank je bila najubedljivija i bez poraza osvojila još jedan u nizu tradicionalnih osmomartovskih turnira pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu a u organizaciji Košarkaškog saveza Beograda.

Crveno-bele su u sve tri utakmice bile ubedljive i savladale u prvoj utakmici ŽKK Ras (73-40), u drugoj ŽKK Art Basket (69-64), dok su u 3.kolu bile uspšenije od ŽKK Kneževac Kijevo (82-35).

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Marija Avlijaš, dok je Ruža Karić izabrana za najboljeg trenera. Nagrade su dodeljivali Dragana Kontić, predsednik Skupštine KSB i Zoran Tir, koordinator mlađih reprezentativnih selekcija.

Ispunjena hala „Vizura sport“ imala je priliku da vidi najmlađe nade na jednom mestu. Čestitamo svim učesnicima i vidimo se naredne godine na istom mestu.