Pionirska selekcija KKŽ Crvena zvezda Kombank, najbolja najmlađa generacija SD Crvena zvezda, pobednik je 2.međunarodnog turnira “Ja sam košarkašica” u Zenici.

Organizator turnira koji se odigrao u dvorani “Arena Husejin Smajlović” je KK Jumper u saradnji sa KS Zenice. Šest ekipa je podeljeno u dve grupe, crveno-bele su A grupu činile sa domaćinom turnira i ekipom KK Konjić, dok su u grupi B bili KK Kengur Zenica, KK WBS Teslić i ŽKK Jedinstvo Tuzla.

Crveno-bele su nakon dve ubedljive pobede u grupi, u finalu slavile protiv ekipe KK Kengur 88-43. I iz ekipe Crvene zvezde i iz tabora ostalih učesnika ističu da je druženje tokom prethodna dva dana u Zenici bilo na prvom mestu i nadmašilo i rezultate.

Između utakmica za treće mesto i finala organizovan je pokazni trening, a gost predavač bio je trener KKŽ Crvena zvezda Dragan Vuković.

Najmlađe crveno-bele nade su odbranile četiri trofeja iz prethodne sezone i bile učesnik završnog turnira U15 WABA lige, u organizaciji KKŽ Crvena zvezda Kombank.