У четвртак 11. априла у 19.30 часова, у дворани ФМП Арена у Железнику, почиње финална серија плеј-офа Женске кошаркашке лиге Србије, у којој ће се за наслов шампиона борити Црвена звезда Комбанк и новосадски 021.

Црвено-беле имају предност домаћег терена због бољег пласмана на крају лигашког дела такмичења, а тренер Црвене звезде Комбанк Драган Вуковић изузетно цени ривала у финалу.

Екипа 021 је показала квалитет још на завршном турнира Купа „Милан Цига Васојевић“, у полуфиналу против Кораћа одиграла јако добро и најавила да може да уђе у финале плеј-офа, што за мене уопште није изненађење. Сигурно је да су Новосађанке сасвим заслужено у финалу… Наш примарни циљ је да зауставимо Јовану Адамовић, која је далеко најбољи играч лиге. Поред ње, има још пар добрих играчица на које морамо посебно да обратимо пажњу. Прва утакмица је свакако најважнија, имамо предност домаћег терена, уздамо се у нашу уиграност и нешто дужу клупу…“ – истакао је тренер Црвене звезде Комбанк пред почетак финалне серије.

Финална серија игра се до три победе.

Tермини одигравања утакмица

1. утакмица – Четвртак 11. април 2019: Црвена звезда Комбанк – 021 у 19.30. (ФМП Арена, Железник).

2. утакмица – Недеља 14. април 2019: 021 – Црвена звезда Комбанк у 18.00. (Дворана „Петроварадин“, Нови Сад).

3. утакмица – 17/18. април 2019: Црвена звезда Комбанк – 021. (ФМП Арена, Железник).

4. утакмица – термин ће бити накнадно утврђен уколико буде било потребе.

5. утакмица – термин ће бити накнадно утврђен уколико буде било потребе.