U četvrtak 11. aprila u 19.30 časova, u dvorani FMP Arena u Železniku, počinje finalna serija plej-ofa Ženske košarkaške lige Srbije, u kojoj će se za naslov šampiona boriti Crvena zvezda Kombank i novosadski 021.

Crveno-bele imaju prednost domaćeg terena zbog boljeg plasmana na kraju ligaškog dela takmičenja, a trener Crvene zvezde Kombank Dragan Vuković izuzetno ceni rivala u finalu.

Ekipa 021 je pokazala kvalitet još na završnom turnira Kupa „Milan Ciga Vasojević“, u polufinalu protiv Koraća odigrala jako dobro i najavila da može da uđe u finale plej-ofa, što za mene uopšte nije iznenađenje. Sigurno je da su Novosađanke sasvim zasluženo u finalu… Naš primarni cilj je da zaustavimo Jovanu Adamović, koja je daleko najbolji igrač lige. Pored nje, ima još par dobrih igračica na koje moramo posebno da obratimo pažnju. Prva utakmica je svakako najvažnija, imamo prednost domaćeg terena, uzdamo se u našu uigranost i nešto dužu klupu…” – istakao je trener Crvene zvezde Kombank pred početak finalne serije.

Finalna serija igra se do tri pobede.

Termini odigravanja utakmica

1. utakmica – Četvrtak 11. april 2019: Crvena zvezda Kombank – 021 u 19.30. (FMP Arena, Železnik).

2. utakmica – Nedelja 14. april 2019: 021 – Crvena zvezda Kombank u 18.00. (Dvorana „Petrovaradin“, Novi Sad).

3. utakmica – 17/18. april 2019: Crvena zvezda Kombank – 021. (FMP Arena, Železnik).

4. utakmica – termin će biti naknadno utvrđen ukoliko bude bilo potrebe.

5. utakmica – termin će biti naknadno utvrđen ukoliko bude bilo potrebe.