KKŽ Crvena zvezda posetila 5.Sajam sporta na Beogradskom sajmu i tom prilikom potpisala sporazum sa Fakultetom za sport.

Predsednica kluba Nataša Kovačević je predvodila crveno-bele u poseti Sajmu sporta, koje ističu odličnu organizaciju i veoma zanimljiv sadržaj samog događaja. Prilikom posete sajmu, Zvezdine devojke su posetile i štand Ministarstva sporta.

U sklopu posete 5.Sajmu sporta potpisan je i sporazum sa Fakultetom za sport. Nataša Kovačević je veoma zadovoljna potpisivanjem sporazuma i ističe da je najbolja manifestacija da se jedan ovakav sporazum kruniše Sajam sporta.

Drago nam je da smo potpisali sporazum sa Fakultetom za sport. Fakultet za sport i KKŽ Crvena zvezda su oduvek imali dobre odnose koji su sada dodatno učvršćeni. Najvažniji aspekt sporazuma je obrazovanje naših igračica, koje nam je podjenako bitno i učimo ih da i oni tako razmišljaju. Želimo da budemo prepoznatljivi ne samo po tome što se bavimo njihovim sportskim razvojem, već što ćemo paziti i na njihovo obrazovanje, jer želimo stvaramo i sportske asove i dobre ljude. Fakultet nudi sportistima poseban program da mogu i da studiraju i da se bave profesionalnim sportom, u čemu im pomažu i profesori da dođu do zajedničkog cilja“, rekla je predsednica crveno-belih i dodala da joj je posebno drago jer je i sama student Fakulteta za sport.

15216178_10155332410644119_1960647519_oPredsednica KKŽ Crvena zvezda je i pohvalila organizaciju Sajma sporta.

Zahvaljujemo se Ministarstvu omladine i sporta na sjajnoj organizaciji sajma, ovo je pravi način da se deca zaljube u sport“.