ККЖ Црвена звезда борави у Требињу, где је данас и потписан споразум о сарадњи између нашег клуба и ЖКК „Требиње 03“.

Директор ЖКК „Требиње 03“ Драган Мрдић и председница ККЖ Црвена звезда Наташа Ковачевић данас су у О.Ш „Свети Василије Острошки” у Требињу потписали споразум о сарадњи два клуба.

Сарадња ће бити заснована на свим нивоима: стручном штабу, између млађих и сениорских селекција, планирамо да одиграмо што више пријатељских утакмица и очекујемо и их на нашем традиционалном љетњем кампу следеће године. Помоћи ћемо ЖКК ‘Требиње 03’ у жељи да се такмичи у Премијер лиги и бићемо леђа уз леђа да им помогнемо у тој намери. За мене је ова сарадња изузетно важна јер повезује мој родни град Београд и град одакле ја потичем, истакла је Наташа Ковачевић приликом потписивања сарадње.

Директор екипе из Требиња Драган Мрдић је нагласио да ће поред сарадње у млађим категоријама и доласка на камп „Буди и ти звездица“ у организацији Црвене звезде на Малом Калемегдану наредног лета, најталентованије девојке из Требиња усмеравати да школовање и каријеру настављају у Београду и Црвеној звезди.

Током дана настављено је дружење кошаркашица два тима, а од 17 часова одиграће и пријатељску утакмицу у дворани „Милош Мрдић“.