KKŽ Crvena zvezda boravi u Trebinju, gde je danas i potpisan sporazum o saradnji između našeg kluba i ŽKK “Trebinje 03”.

Direktor ŽKK “Trebinje 03” Dragan Mrdić i predsednica KKŽ Crvena zvezda Nataša Kovačević danas su u O.Š „Sveti Vasilije Ostroški” u Trebinju potpisali sporazum o saradnji dva kluba.

Saradnja će biti zasnovana na svim nivoima: stručnom štabu, između mlađih i seniorskih selekcija, planiramo da odigramo što više prijateljskih utakmica i očekujemo i ih na našem tradicionalnom ljetnjem kampu sledeće godine. Pomoći ćemo ŽKK ‘Trebinje 03’ u želji da se takmiči u Premijer ligi i bićemo leđa uz leđa da im pomognemo u toj nameri. Za mene je ova saradnja izuzetno važna jer povezuje moj rodni grad Beograd i grad odakle ja potičem, istakla je Nataša Kovačević prilikom potpisivanja saradnje.

Direktor ekipe iz Trebinja Dragan Mrdić je naglasio da će pored saradnje u mlađim kategorijama i dolaska na kamp “Budi i ti zvezdica” u organizaciji Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu narednog leta, najtalentovanije devojke iz Trebinja usmeravati da školovanje i karijeru nastavljaju u Beogradu i Crvenoj zvezdi.

Tokom dana nastavljeno je druženje košarkašica dva tima, a od 17 časova odigraće i prijateljsku utakmicu u dvorani “Miloš Mrdić”.