Košarkaški klub ženski Crvena zvezda upućuje izvinjenje Košarkaškom savezu Vojvodine i Ženskom košarkaškom klubu Ruma, kao i celokupnoj košarkaškoj javnosti zbog nedolaska drugog tima Crvene zvezde na utakmicu zakazanu za subotu, 17. 03. 2018. godine.

Usled nesporazuma i određenih organizacionih propusta došlo je do greške, koju klub renomea kakav ima Crvena zvezda ne sme da dozvoli. Molimo vas da u obzir uzmete i činjenicu da su sve misli kluba bile usmerene na nastup našeg prvog tima u nacionalnom Kupu „Milana Cige Vasojevića“, koji je tokom vikenda odigran u Banji Koviljači, kao i da je cela administracija kluba bila maksimalno usmerena na završni turnir.

Promene u funkcionisanju Košarkaškog saveza Vojvodine i objavi podataka na njihovim sredstvima informisanja nisu pravovremeno ispraćene, te je usled toga i nastao već pomenuti nesporazum. KKŽ Crvena zvezda apsolutno preuzima svoj deo odgovornosti za nastali nesporazum i klub će dati sve do sebe da se takva situacija više ne ponovi.

Pozivamo Ženski košarkaški klub Ruma da se odazove pozivu na, makar prijateljski, susret između naših klubova jer publika i košarka to zaslužuju.