KK Crvena zvezda mts u saradnji sa Zemun Parkom organizuje Javni čas škole košarke. Termin održavanja je subota, 22. septembar, od 15 do 20 časova, a lokacija Zemun Park.

KK Crvena zvezda mts i njegov partner Aviv Park organizuju, slobodno možemo da kažemo, sada već tradicionalno druženje. Ovog puta lokacija je Zemun Park u Zemunu, a termin je subota 22. septembar od 15 do 20 časova.

Najmlađim polaznicima, koji se već uveliko prijavljuju, i ovog puta je omogućen rad sa trenerima koji su dokazano najbolji u radu sa decom, ali i osveženja, slatki paket, nagrade i još iznenađenja. Škola košarke biće organizovana u nekoliko školskih časova, a namenjena je deci uzrasta od 6 do 14 godina.

Svi zainteresovani dečaci i devojčice, koji žele da se isprobaju na košarkaškom terenu Zemun parka sa najboljim trenerima KK Crvene zvezde i da tog dana prođu školu košarke sa njima, mogu se prijaviti svakog dana od 10h do 22h na telefon: 011/414-7052. Kao i do sada Javni čas je u potpunosti besplatan!

Za sve mališane, ali i njihove roditelje biće omogućeno da se učlane u KK Crvena zvezda mts i preuzmu svoje Zvezdaš kartice. Takođe, pored terena vas očekuje i Fan Store KK Crvena zvezda štand sa crveno-belim artiklima.

KK Crvena zvezda poziva sve dečake i devojčice da nam se pridruže. Garantujemo vam sjajnu zabavu, a sigurni smo da ćete uz nadžor najboljih Zvezdinih trenera sa terena izaći kao bolji košarkaši.

Čekamo vas na terenu!