Црвена звезда у оквиру 4.кола WABA лиге гостује у Скопљу екипи Бадел 1892. Утакмица се играли у хали „Независна Македонија“ са почетком у 19 часова.

Црвена звезда је доживела два пораза у Подгорици и Цељу, у прва два меча, док је Бадел забележио три пораза. Између веома убедљиве победе у Новом Саду и дерби меча против ЖКК Радивој Кораћ у домаћем првенству, изабранице Драгана Вуковића ће покушати да остваре први тријумф у регионалном такмичењу.

Тренер Драган Вуковић сматра да екипа може до победе. „Наш млади тим има проблем константности у форми. Играмо променљиво, што негде и приличи овим годинама. Очекујемо да почнемо добро да играмо и у WABA лиги. Надам се победи у Скопљу„.

Црвено-беле су допутовале у Скопље и одрадиле тренинг у хали где ће се одиграти утакмица. Са екипом у главни град Македоније није допутовала плејмејкер Марија Прља, која ће пропустити меч због повреде.

Након утакмице у Скопљу, следе два дуела на домаћем паркету, у домаћем првенству против ЖКК Радивој Кораћ и у WABA лиги против Монтане.