Јуниорска селекција ККЖ Црвена звезда мтс тренера Немање Планојевића осмом победом у сезони завршила је 2021. годину на најбољи могући начин. Савладана је екипа Арт Баскет 2 у сали на Старом Дифу: 83-50 (24-8, 13-13, 19-18, 17-11).

Јуниорке су у 2021. години стигле до шампионског одличја на Првенству Србије, уз само један пораз, а затим је нова генерација кренула у поход одбране пехара у другом делу године. Два кола пред крај групног дела и пред Суперлигу за финални турнир Првенства Београда, Црвена звезда има пол позицију првог места у својој групи са стопроцентним учинком.

Као и пре два дана, у дуелу против обреновачког Радничког, црвено-беле су у првом периоду стекле двоцифрену разлику, контролисале резултат до последње четвртине, када су потврдиле нову победу. И у овој утакмици је Ана Милановић била превага у првих десет минута, постигла је 12 од 24 поена. У другој и трећој четвртини смо видели егал резултат, да би у последњој деоници Црвена звезда потврдила убедљив тријумф.

Најефикаснија са 24 поена била је Јована Јевтовић, Ана Милановић је убацвила 18, Ана Јованов 10. Црвену звезду до краја групног дела очекују заостале утакмице против Карабурме и Радивој Кораћа.

ККЖ Црвена звезда мтс: Данић 4, Дракул 4, Ј.Зечевић 6, Милановић 18, Јованов 10, Дачић 6, С.Матић 2, Ј.Матић 2, Ђурђевић, Јевтовић 24, Станковић 6, Стојановић 1. Тренер: Немања Планојевић.