И у другом дербију ове сезоне, првом у WABA регионалном такмичењу, Црвена звезда је славила против Партизана и наставила победнички низ.

Тренер црвено-белих Драган Вуковић и Снежана Богићевић сложни су да је одлична игра Црвене звезде у другом полувремену одлучила победника.

У првом полувремену смо противнику дозволили више скокова у нападу и много унутрашње игре, где су њихови играчи старији, виши и искуснији и у том сегменту су направили предност у односу на нас. У другом полувремену смо променили начин игре и у одбрани били агресивнији и бржи. Пресудила је трећа деоница где смо свели противника на само десет поена. Мислим да смо заслужено победили, жао ми је што нисмо успели да сачувамо разлику која је у једном моменту била 20 поена. С обзиром да имамо младу и неискусну екипу, ја не могу да будем незадовољан и надам се да ћемо у наредном периоду направити још успеха„, истиче Звездин тренер након петог узастопног тријумфа.

Снежана Богићевић је поново била најефикаснији појединац.

Дерби као дерби је једна посебна утакмица. Игра се са посебним жаром и жељом. Нема умора, нема повреда, игра се пуном енергијом. Нисмо од почетка успели да наметнемо своју игру и допустили смо да нас уведу у свој ритам. У другом полувремену смо заиграли много боље и агресивније, и резултат је био стечена предност коју смо успели да задржимо до краја што је било довољно за победу„.