Седми камп у организацији ККЖ Црвена звезда на Малом Калемегдану који носи име по Драгани Вуковић завршен је синоћ поделом диплома.

На отвореним теренима КК Црвена звезда на Малом Калемегдану од 22. до 28.августа, услед потешкоћа због лошег времена, девојчице рођене 2007. године и млађе, седму годину заредом уз тренере предаваче из система клуба откривале су почетне кошаркашке “тајне”. Велику подршку нашем кампу пружили су пријатељи из компаније Дунав Осигурање.

Последњег дана кампа гост је била МВП Европског првенства и најбоља кошаркашица Европе, Соња Васић. Соња је поздравила полазнице кампа, заједно са првотимкама Црвене звезде, након чега је уследила слика за успомену.

Током претходне недеље учеснице кампа су училе су од првог тренера ККЖ Црвена звезда Драгана Вуковића и тренера млађих категорија ККЖ Црвена звезда Ружице Карић, Немање Ненадића и Верице Ковачевић, а посебну драж је дало присуство гостију и промотера.

Пријатељ остаје пријатељ, па смо уз подршку наших пријатеља из компаније Дунав Осигурање постали „Пријатељ од детињства“ са нашим полазницама.

Видимо се следеће године на Малом Калемегдану!