Košarkašice Crvene zvezde posetile su Institut za transfuziju krvi u okviru kampanje “Ništa bez žena”, koja je održana u sredu 8. marta.

Prvotimke Crvene zvezde Milica Bojović, Snežana Bogićević, Milina Mišeljić, Aleksandra Katanić i Jelena Ćirić, posetile su Institut za transfuziju krvi u okviru, sad već tradicionalne akcije, “Ništa bez žena” koja je ove godine bila posvećena ženama u zdravstvu. Pored naših igračica, akciji su se odazvale i atletska i vaterpolo ekipa Crvene zvezde koje su zajedno pozvale sve ljude dobre volje da daju krv.

Ovo je jedna vrlo lepa, a pre svega korisna akcija, koja ima za cilj da pomogne ljudima kojima je pomoć potrebna, a meni je, kao i celoj ekipi vrlo drago što smo deo nje. Ovim putem bih pozvala sve koji su u mogućnosti da dođu i daju krv, jer naše malo, nekome zaista znači mnogo”, istakla je Aleksandra Katanić, kapiten Crvene zvezde.

Zahvaljujući pozitivnoj atmosferi i dobroj energiji, juče su ekipe Instituta prikupile 405 jedinica krvi čime su rezerve značajno poboljšane.

Crvena zvezda će nastaviti da podržava akcije ovog tipa.