Кошаркашице Црвене звезде посетиле су Институт за трансфузију крви у оквиру кампање “Ништа без жена”, која је одржана у среду 8. марта.

Првотимке Црвене звезде Милица Бојовић, Снежана Богићевић, Милина Мишељић, Александра Катанић и Јелена Ћирић, посетиле су Институт за трансфузију крви у оквиру, сад већ традиционалне акције, “Ништа без жена” која је ове године била посвећена женама у здравству. Поред наших играчица, акцији су се одазвале и атлетска и ватерполо екипа Црвене звезде које су заједно позвале све људе добре воље да дају крв.

Ово је једна врло лепа, а пре свега корисна акција, која има за циљ да помогне људима којима је помоћ потребна, а мени је, као и целој екипи врло драго што смо део ње. Овим путем бих позвала све који су у могућности да дођу и дају крв, јер наше мало, некоме заиста значи много”, истакла је Александра Катанић, капитен Црвене звезде.

Захваљујући позитивној атмосфери и доброј енергији, јуче су екипе Института прикупиле 405 јединица крви чиме су резерве значајно побољшане.

Црвена звезда ће наставити да подржава акције овог типа.