Први тим ККЖ Црвена звезда отпутовао је у Мађарску где ће одиграти две утакмице са мађарским евролигашем „CARGO UNI“ из Ђера поводом Дана сећања на трагичну саобраћајну несрећу, у којој су погинули трене Фузи Акош и генерални менаџер клуба Петер Табоди.

Председница клуба Наташа Ковачевић, некадашња првотимка ККЖ Црвена звезда и Ђера, ће том приликом у Мађарској потписати споразум о сарадњи два клуб,а у заједничким пројектима у будућности.

Стручни штаб на челу са спортским директор Зораном Ковачићем Чивијом и првим тренером Драганом Вуковићем, повео је у среду у јутарњим часовима на пут, следеће кошаркашице: А.Катанић, С.Богићевић, М.Бојовић, М. Прља, И.Катанић, М.Ђорђевић, Н.Наумчев, Ђ. Ђокић, Н.Тешић, М.Зукановић, Т.Чубра и М.Мољевић.

ККЖ Црвена звезда жели овом приликом и да изрази велику захвалност Амбасади Мађарске у Београду и Амбасадору, господину Атили Пинтеру, на подршци у организовању пута у Ђер.

Истовремено, ККЖ Црвена звезда жели да обавести јавност да је од среде у функцији и нови сајт клуба, који се налази на адреси www. kkzcrvenazvezda.rs.

На новом сајту нашег женског кошаркашког клуба, који ће бити потпуно оперативан крајем септембра, бићете у прилици да погледате све информације и важне податке о клубу, његовој историји, првом тиму и млађим селекцијама, управи клуба, распореда такмичења…