Prvi tim KKŽ Crvena zvezda otputovao je u Mađarsku gde će odigrati dve utakmice sa mađarskim evroligašem „CARGO UNI“ iz Đera povodom Dana sećanja na tragičnu saobraćajnu nesreću, u kojoj su poginuli trene Fuzi Akoš i generalni menadžer kluba Peter Tabodi.

Predsednica kluba Nataša Kovačević, nekadašnja prvotimka KKŽ Crvena zvezda i Đera, će tom prilikom u Mađarskoj potpisati sporazum o saradnji dva klub,a u zajedničkim projektima u budućnosti.

Stručni štab na čelu sa sportskim direktor Zoranom Kovačićem Čivijom i prvim trenerom Draganom Vukovićem, poveo je u sredu u jutarnjim časovima na put, sledeće košarkašice: A.Katanić, S.Bogićević, M.Bojović, M. Prlja, I.Katanić, M.Đorđević, N.Naumčev, Đ. Đokić, N.Tešić, M.Zukanović, T.Čubra i M.Moljević.

KKŽ Crvena zvezda želi ovom prilikom i da izrazi veliku zahvalnost Ambasadi Mađarske u Beogradu i Ambasadoru, gospodinu Atili Pinteru, na podršci u organizovanju puta u Đer.

Istovremeno, KKŽ Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je od srede u funkciji i novi sajt kluba, koji se nalazi na adresi www. kkzcrvenazvezda.rs.

Na novom sajtu našeg ženskog košarkaškog kluba, koji će biti potpuno operativan krajem septembra, bićete u prilici da pogledate sve informacije i važne podatke o klubu, njegovoj istoriji, prvom timu i mlađim selekcijama, upravi kluba, rasporeda takmičenja…