Četvrti meč finala plej-ofa Ženske košarkaške lige Srbije nas očekuje sutra u hali “Basket siti” sa počtkom u 19 časova. Crvena zvezda ima prednost u finalnoj seriji i pobedom bi se domogla duple krune i prve titule šampiona nakon 13 godina.

Nakon poraza u prvom meču, crveno-bele su sa dve ubedljive pobede došle u situaciju da na domaćem parketu odlučuju o tituli šampiona. Tituli, koja se na Malom Kalemegdanu čeka 13 godina, a koja bi bila 29. u trofejnim vitrinama, koje broje ukupno 41.trofej u bogatoj istoriji.

Pobeda sa velikom razlikom u prethodnoj utakmici nikako ne sme da nas zavara. Radivoj Korać je trostruki uzastopni šampion i zna kako se igraju finalne serije. To nas obavezuje da uđemo u utakmicu maksimalno spremni za “pravi rat” pod koševima. Korać je ekipa koja ima i kvalitet i karakter. Očekujem veliku borbu, punu dvoranu i neka bude praznik ženske košarke, poziva na oprez i u dvoranu “Basket siti” trener košarkašica Crvene zvezde, Dragan Vuković.

Mina Đorđević ističe da je ekipa svesna da je sve u njihovim rukama pred sutrašnji duel.

Sve je sada na nama. Poslednje dve utakmice smo dobro počele i do kraja uspele da održimo dobru igru. Još ništa nije gotovo, sigurna sam da se i ekipa Radivoj Koraća dobro spremila, a mi ćemo se potruditi da odigramo najbolje do sada i da osvojimo dugo čekanu titulu“.

Pozivamo vas da dođete sutra u “Basket siti” da zajedno ispunimo dugo čekani cilj.