Teodora Ćulibrk, Anđela Ulemek, Vera Puzić i Marija Avlijaš pobednice su turnira u basketu 3h3 u konkurenciji pionirki na Sportskim igrama mladih koje su se održale na Adi Ciganliji.

Crveno-bele devojčice su bile predstavnice Beograda i na putu do trofeja bile su uspešnije od Novog Sada, Vranja, Prijepolja i u državnom finalu od predstavnica iz Sremske Mitrovice 1.

Zvezdine pionirke kao pobednice takmičenja u Srbiji učestvovaće na Sportskim igrama mladih regiona koje se održavaju od 20. do 26.avgusta u Splitu.

Nastavak uspešnih rezultata koje je pionirka generacija koju predvodi Ružica Karić imala u sezoni 2017/18 i 2018.godini. Nakon što su osvojile titulu prvaka Srbije i Beograda, Kup Srbije i prestižni “Osmomartovski” turnir, Zvezdine mlade nade pridodale su još jedan uspeh.

Svi pomenuti uspesi najmlađe takmičarske generacije KKŽ Crvena zvezda ukazuju da osnova za budućnost postoji, predstavljaju veliku satisfakciju koja je pratila vredan rad, i pružaju dodatan motiv i energiju da nastavimo u istom smeru.